четверг, 24 марта 2016 г.


                                           Книгоманія - 2016
24 березня  в кабінеті української мови зібралося чимало школярів. Тут  бібліотекар Симоненко Г.В. разом із вчителями - філологами проводить конкурс "Книгоманія - 2016". Це зустріч з однодумцями, любителями книг, з тими, хто заглядає у книгу - "морську глибину"- і звідси "дивнії перли виносить"; з тими, хто сам читає, рекомендує, рекламує.
Через показ презентацій, відеороликів, виступи учнів присутні поринали у далеке минуле, сьогодення,  майбутнє. Кожний отримував для себе щось нове, цікаве, вражаюче. Учасники перевтілювалися в улюблених персонажів - Робінзона Крузо, дядька Лоскотона, Алісу з країни Чудес, тореодорів з Васюківки та інших літературних  героїв.


     
Пересада Максим, учень 5 -А класу, у ролі доброго дядька Лоскотона. Нагороджений грамотою за активну участь.


Шарапова Єлизавета, учениця 6-А класу, у ролі Яви Реня.
 ІІІ місце  серед учнів 5 - 6 класів.

Хоменко Вероніка, учениця 6-Б класу,у ролі Робінзона Крузо.
ІІ місце серед учнів 5 - 6 класів.
Перед глядачами поставали справжні герої, ніжними, добрими, сильними, неповторними, кумедними. Вони переконливо навчали діяти, сіяли правду, добро, давали поради, ставали прикладом для наслідування.


Учениці 8-А класу Доля Анна та Яремчук Діана рекламують п'єсу І.Карпенка - Карого "Сто тисяч". Нагороджені грамотою за І місце серед учнів 7 - 8 класів.
Учні отримали море задоволення від побаченого і почутого, а головне  - зрозуміли: книга - постійний супутник, найкращий порадник у будь - яких ситуаціях для всіх поколінь.

Переможці шкільного конкурсу "Книгоманія - 2016". Фотокартка на пам'ять. 





 






Комментариев нет:

Отправить комментарий